Universitatea Craiova

Piturca da tarcoale Craiovei

Ramas fara angajament, Victor Piturca va fi prezent la meciul pe care Universitatea Craiova il va disputa duminica impotriva celor de la FC Timisoara. Adrian Mititelu il vrea din nou la echipa pe Piturca si i-a transmis deja un SMS pe aceasta tema. Piti nu vine in orice conditii la Craiova si va discuta din nou cu Adrian Mititelu despre posibilitatea preluarii gruparii din Banie.
Victor Piturca isi va petrece week-endul la Craiova si va profita de aceasta ocazie pentru a asista la revenirea oltenilor pe Ion Oblemenco, la meciul cu FC Timisoara.

Adrian Mititelu il doreste pe Piturca inapoi si i-a transmis deja un SMS pe aceasta tema, imediat dupa ce si-a reziliat contractul cu Steaua. Piti ar vrea sa revina la Craiova, dar pune conditii dure.

Fostul antrenor al Stelei ii cere lui Adrian Mititelu sa plateasca toate restantele catre jucatori si sa-i aduca cel putin trei intrariri.

"Daca vin la Craiova, nu vin ca sa ma bat la retrogradare, vreau sa iau titlul. Craiova are cativa jucatori foarte valorosi si se poate face treaba acolo daca exista liniste", a comentat Piturca.

Aurica Ticleanu are doar sansa unei victorii in fata celor de la Timisoara, altfel risca sa isi piarda sustinerea lui Adrian Mititelu, care a ajuns la capatul rabdarii.

Onlinesport


Piturca da tarcoale Craiovei