Universitatea Craiova

Beldeanu: "Arbitrii ne-au dezavantajat in meciurile disputate cu CFR Cluj si Steaua"

Fostul jucator al Universitatii Craiova, Aurica Beldeanu, a declarat ca echipa olteana a fost dezavantajata de arbitrii în primele doua etape ale campionatului, apreciind ca anularea golului marcat de Mihai Costea în meciul contra formatiei Steaua, a fost un "lucru intentionat".

"Am vazut ambele jocuri si într-adevar ne-au dezavantajat arbitrii. La meciul cu Steaua, a fost un lucru intentionat facut de arbitrul Onicas. La meciul cu CFR Cluj, Tudor este un tip îngâmfat care are o impresie foarte buna despre el. De aici lucrurile decurg asa cum decurg", a spus, marti, într-o conferinta de presa, Beldeanu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Beldeanu apreciaza ca revenirea Universitatii Craiova pe stadionul "Ion Oblemenco" reprezinta un câstig. "Speram ca de aici înainte sa nu mai avem parte de asa ceva. Venind acum si acasa, având publicul spectator de partea noastra, trebuie sa facem toti front comun ca sa nu mai avem de-a face cu aceste lucruri care influenteaza negativ evolutia echipei", a completat Beldeanu.

Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, care este si liderul organizatiei judetene a PSD, a tinut sa precizeze ca arbitrul Ioan Onicas, cel care a anulat golul Universitatii Craiova este membru PDL. "Arbitrul Onicas este membru PDL, la Zalau. Au mai marcat un punct oamenii astia", a adaugat Prioteasa.

Echipa Steaua Bucuresti a învins, sâmbata, cu scorul de 2-1 (0-0), formatia Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a doua a Ligii I.

În minutul 57, atacantul formatiei craiovene, Mihai Costea, a înscris un gol, însa acesta a fost anulat de arbitrul asistent Ioan Onicas pe motiv de ofsaid la Gargorov.

Mediafax



Beldeanu: "Arbitrii ne-au dezavantajat in meciurile disputate cu CFR Cluj si Steaua"