Universitatea Craiova

Sorin Cartu il ataca pe Mititelu

Antrenorul Universitatii Craiova, Sorin Cartu, l-a atacat din nou pe Adrian Mititelu din cauza modului in care a gestionat gruparea din Banie in ultimele luni. Nici antrenorul Aurica Ticleanu nu a scapat de furia lui Sorinaccio.
"Mititelu nu retrage Craiova, retrage Universitatea Severin. Pai s-o aduca la Craiova daca tot o retrage! E drept ca au fost dezavantajati si în prima etapa, acum au avut ghinionul cu Onicas, dar poate fi o judecata a destinului. El a suparat un oras întreg prin mutarea echipei, acum toate se întorc împotriva lui. Cât timp va tine echipa acolo în mine are un opozant. Locul Universitatii e la Craiova, iar mutarea e cel mai mare rau care s-a întâmplat, mai rau decât o retrogradare. S-ar putea gasi cineva care sa faca o mobilizare ca la Steaua daca echipa revine, dar Mititelu trebuie sa fie doar finantator, sa stea la locul lui si altcineva sa faca treaba in ceea ce priveste fotbalul.

Pai Geolgau de ce a plecat? El voia sa-si spuna niste puncte de vedere in momentul in care a fost investit intr-o functie, in baza experientei si scolii pe care o are si vine sa il contrazice Rosca sau ceilalti pe care Mititelu ii are langa el. Si Steaua poate in viitor nu o sa mearga din trei in trei puncte, dar starea de spirit va fi la fel pentru ca se vede ca e o alta seriozitate. Cam asta trebuie sa se intample si la Universitatea, pana nu se va realiza acest lucru nu-l va ierta nimeni pe Mititelu", a spus Cartu.

De asemenea, Cartu a criticat si atitudinea lui Aurica Ticleanu, care a preferat sa asculte pe Adrian Mititelu si sa nu il foloseasca pe Cosmin Gangioveanu in primele doua etape.

"Chiar daca imi e prieten, trebuie sa spun ca a facut si Ticleanu niste greseli, dar il inteleg ca a vrut sa revina in camp romanesc. Ca antrenor, trebuia sa te lupti ca echipa sa revina in Craiova. Ar mai fi si faptul ca Gangioveanu e marginalizat din cauza ca Mititelu e certat cu taica-su. Pe tine ca antrenor nu trebuie sa te intereseze, il bagi in teren pentru ca nu se compara Gangioveanu cu Gargarov sau Wobay care vine cu 15 zile inainte de inceputul campionatului, in timp ce el s-a antrenat o vara intreaga. Totusi, echipa nu joaca rau si nu poti sa-i imputi nimic lui Ticleanu", a adaugat Cartu.

Onlinesport


Sorin Cartu il ataca pe Mititelu