Universitatea Craiova

Geolgau isi mentine decizia de a demisiona

Presedintele executiv al gruparii Universitatea Craiova, Gheorghita Geolgau, îsi mentine decizia de a demision din functia pe care o ocupa la gruparea din Banie, desi la sfârsitul saptamânii a fost aproape de a reveni asupra hotarârii luate.

Geolgau a anuntat, luni, ca decizia de a demisiona, luata joi, si-o pastreaza, desi spre sfârsitul saptamânii conducerea gruparii Universitatea Craiova a insistat ca acesta sa revina asupra hotarârii luate.

El si-a prezentat demisia, joi, în urma esuarii negocierilor dintre Universitatea si reprezentantii municipalitatii referitoare la revenirea echipei pe stadionul "Ion Oblemenco".

La iesirea de la discutiile avute la primarie, oficialul craiovean a spus ca va demisiona daca Universitatea nu va reveni pe stadionul din Craiova. "Plec de aici cu un gust amar. Daca nu ne întoarcem la Craiova, îmi dau demisia. Numai eu stiu câte discutii au existat pe tema aceasta si nu voi suporta ca echipa sa nu se întoarca din cauza unor probleme de procedura", a declarat Geolgau.

Conducerea clubului Universitatea Craiova a decis joi, dupa discutiile cu oficialitati din cadrul Primariei Craiova, ca partidele de pe teren propriu din noul sezon al Ligii I sa se dispute tot la Turnu Severin, unde a evoluat în returul campionatului precedent.

Mediafax



Geolgau isi mentine decizia de a demisiona