Universitatea Craiova

Universitatea Craiova si-a prezentat noul echipament pentru sezonul 2010/2011

Echipa Universitatea Craiova si-a prezentat, vineri, în cadrul unei conferinte de presa organizate la stadionul "Ion Oblemenco", noul echipament în vederea sezonului 2010/2011 al Ligii I.

Echipa craioveana va avea pentru noul sezon trei rânduri de echipament Adidas: unul alb, tricoul având o dunga albastra pe piept, unul albastru, tricoul având o dunga alba pe piept si un altul negru complet.

Vicepresedintele Universitatii, Lucian Mitu, prezent la conferinta de presa, a anuntat suporterii ca în scurt timp îsi vor putea achizitiona de la magazinul clubului atât tricouri omagiale Ion Oblemenco, cât si tricouri originale de joc, personalizate cu numarul si numele fiecarui jucator al Stiintei.

"Universitatea Craiova este un brand reprezentativ pentru fotbalul românesc. De aceea, în fiecare an schimbam echipamentul, acum fiind al cincilea sezon consecutiv când se întâmpla acest lucru. Echipamentul prezentat astazi reprezinta un model nou, lucrat special pentru noi, pentru sezonul 2010-2011. Tricoul omagial Ion Oblemenco va fi disponibil numai în varianta albastra si urmeaza sa ne fie livrat în aceasta saptamâna, pentru a fi pus în vânzare catre suporteri. De asemenea, fanii vor putea achizitiona tricouri originale de joc cu numele tuturor jucatorilor din lotul actual", a spus Lucian Mitu.

La rândul sau, jucatorul Ovidiu Dananae spera ca noul echipament sa fie un talisman pentru Universitatea si echipa sa obtina rezultate mai bune în noul sezon. "Echipamentul este foarte frumos, îl vom purta cu mândrie si sper sa ne aduca noroc si sa reusim rezultate bune. Eu sunt de mic la Craiova si acest tricou înseamna foarte mult pentru mine, numai când îl îmbrac simt cum îmi creste adrenalina”, a spus Ovidiu Dananae.

Jucatorul Universitatii spune ca si-ar fi dorit ca echipa sa revina sa joace la Craiova: "Ne pare rau ca nu s-a rezolvat. Va dati seama ca am fi vrut sa jucam la Craiova. Nu este treaba noastra. Speram ca prin rezultatele bune din viitorul sezon sa îi facem pe cei din Craiova sa ne aduca înapoi".

Ovidiu Dananae nu a facut deplasarea la Drobeta Turnu Severin, pentru amicalul cu Gaz Metan Craiova de sâmbata, de la ora 17.00, deoarece trebuie sa se pregateasca pentru nunta sa, care va avea loc duminica. "Voi semna cel mai important contract. Sper sa fim sanatosi iar cu Universitatea imi doresc sa ajungem intr-o cupa europeana", a spus jucatorul, care îl va avea nas de cununie pe colegul sau de echipa, Florin Soava.

Mediafax



Universitatea Craiova si-a prezentat noul echipament pentru sezonul 2010/2011