Universitatea Craiova

Mititelu, regele clauzelor absurde

Dorel Stoica nu este singurul fotbalist care are de suferit din cauza modului in care Adrian Mititelu conduce clubul din Banie. Dealungul timpului, finantatorul oltenilor le-a introdus jucatorilor sai clauze ciudate, unele chiar de cascadorii rasului. Iata aici ispravile lui Adrian Mititelu.
Finantatorul oltenilor l-a obligat pe Mircea Bornescu sa isi faca buletin de Craiova, de teama ca jucatorul nascut in Capitala ar fi tentat sa joace in Bucuresti, informeaza Cancan. Bornescu s-a conformat, insa apoi a plecat la Rapid.

Dupa un an petrecut la echipa a doua, Andrei Ionescu a fost vandut la Steaua pentru 500.000 de euro. Nu inainte ca Adrian Mititelu sa introduca o clauza care ii interzice sa mai joace impotriva "Stiintei".

Florin Costea are si el de suferit In contractul sau exista o clauza care ii  interzice sa joace vreodata la o echipa din Liga 1. In caz contrar, Costea va plati toti banii pe care oltenii i-au cheltuit cu el.

Plecat dupa un conflict monstruos de la Craiova, Eugen Trica a mai avut de suportat un moft din partea lui Mititelu. Acesta l-a pus sa semneze o hartie conform careia daca va mai vorbi vreodata, in aceasta viata, despre Universitatea Craiova, va fi nevoit sa plateasca 10.000 de euro.

Onlinesport


Mititelu, regele clauzelor absurde