Universitatea Craiova

Mititelu: "Nu suntem cu nimic mai prejos decat Steaua si CFR Cluj"

Patronul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, sustine ca oltenii pot obtine sase puncte din dubla de foc cu CFR Cluj si Steaua.
"Ca si voi, am fost foarte interesat de programul competitional 2010-2011. Dupa cum ati observat, este unul foarte tare. Ca si anul trecut, începem cu o echipa foarte puternica pe teren propriu. O echipa care în ultimele confruntari directe ne-a învins, dar nu a fost mai buna ca noi. Chiar daca pare foarte greu la prima vedere, sper ca echipa sa-si demonstreze valoarea si sa obtina cât mai multe puncte posibile.

Nu suntem cu nimic mai prejos decât CFR sau Steaua. Sper ca în acest campionat, Zeita Fortuna sa fie de partea noastra dupa ce ani de-a rândul ghinionul ne-a macinat în nenumarate rânduri. În ceea ce ma priveste, sunt foarte încrezator în privinta noului campionat", a scris Adrian Mititelu pe blogul sau.

Universitatea Craiova va incepe cu un meci tare la Severin impotriva celor de la CFR Cluj, iar etapa urmatoare se va deplasa in Ghencea, pentru a juca impotriva Stelei.

Onlinesport


Mititelu: "Nu suntem cu nimic mai prejos decat Steaua si CFR Cluj"