Universitatea Craiova

Florin Costea: "In curand voi incepe alergarile"

Atacantul echipei Universitatea Craiova, Florin Costea, accidentat la meciul cu formatia Poli Iasi din returul sezonului trecut, a declarat, joi, ca în curând va începe alergarile.

"Totul merge bine, se observa o îmbunatatire evidenta. Nu mai am niciun fel de dureri, genunchiul nu este umflat deloc. Pot spune ca recuperarea decurge exact cum era de asteptat. În curând o sa încep si alergarile si sper sa fie totul bine, sa revin cât mai repede pe teren si sa îmi ajut echipa. Am urmarit si eu tot ce s-a întâmplat la Craiova si am vazut ca a venit domnul Ticleanu. Îi doresc mult succes alaturi de echipa si astept sa revin si eu cât mai repede sa lucrez cu dumnealui. Îi multumesc pentru încurajare si sper si eu sa fiu mai puternic si cred ca voi reusi acest lucru. Si dupa prima accidentare am revenit mai bun, sper sa se întâmple la fel si de aceasta data", a spus Costea.

Florin Costea, care se afla la recuperare în Olanda, a afirmat ca este mai importanta recuperarea, decât sa joace în amicalul cu Juventus Torino. "Eu as fi vrut sa fiu tot timpul pe teren, nu numai pentru acest meci, sa nu ma fi accidentat si sa îmi pot ajuta echipa de pe teren. Sper sa îi motiveze pe baieti acest amical si sa le dea încredere sa faca un sezon cât mai bun", a precizat Costea.

Atacantul Universitatii a declarat ca favoritele sale la Cupa Mondiala sunt Argentina, Spania si Olanda. "Nu am ratat niciun meci de la turneul final. Favoritele mele, Argentina, Spania si Olanda sunt înca în competitie si sper ca una dintre ele sa câstige", a spus Costea.

Atacantul echipei Universitatea Craiova, Florin Costea, a suferit o ruptura a ligamentelor încrucisate si colaterale la genunchiul stâng, la meciul cu Poli Iasi, disputat în data de 21 martie, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

Mediafax



Florin Costea: "In curand voi incepe alergarile"