Universitatea Craiova

Balace: "Prefer sa raman la Universitatea Craiova, dar nu in orice conditii"

Jucatorul echipei FC Vaslui, Silviu Balace, al carui împrumut la Universitatea Craiova s-a încheiat la finalul editiei 2009-2010 a Ligii I, a declarat, marti, ca prefera sa joace si în sezonul urmator la formatia olteana, dar nu în orice conditii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Eu am venit la Craiova sub forma de împrumut pâna în aceasta vara. Am terminat contractul, iar la reluarea pregatirilor sunt nevoit sa ma prezint la Vaslui. Este clubul de care apartin si, chiar daca eu mi-as dori, nu pot sa ma prezint la reunirea Universitatii Craiova fara ca patronii celor doua echipe sa se înteleaga. Nu am mai vorbit cu domnul Mititelu, nu stiu ce intentii are, mie nu mi-a transmis nimic despre faptul ca m-ar vrea în continuare. Eu îmi pastrez declaratia din iarna, când am spus ca îmi propun sa pun capat carierei la Craiova. Cu siguranta prefer Universitatea, sunt oltean si vreau sa ramân aici, însa nu în orice conditii. Astept o oferta din partea clubului si sper sa se ajunga la un acord între cei doi finantatori", a spus fundasul.

Universitatea Craiova a meritat sa ramâna în Liga I pentru ca "a fost mai buna ca Pandurii Târgu Jiu si Poli Iasi", sustine Silviu Balace. "Toti am trecut prin momente dificile, dar e bine ca am evitat dezastrul, fiindca era chiar un dezastru retrogradarea. Nu ne poate acuza nimeni ca nu am facut, etapa de etapa, tot ce ne-a stat în putinta pentru a ne salva din timp, dar nu prea ne-a iesit. Ultimele meciuri au fost poate cele mai grele, când deja contabilizasem acea serie de înfrângeri si ne gândeam ce trebuie sa facem sa spargem ghinionul. Important e ca ne-am mobilizat cu Otelul si nu le-am dat nicio sansa. Am meritat sa ramânem în prima liga, am fost clar o echipa mai buna decât Pandurii si Iasi", a explicat Balace.

Mediafax



Balace: "Prefer sa raman la Universitatea Craiova, dar nu in orice conditii"