Universitatea Craiova

Schimbari la Craiova: Pleaca Gangioveanu, revine Dorel Stoica

Adrian Mititelu este hotarat sa mizeze pe experienta in sezonul urmator. Dupa ce a avut mari emotii ca ar putea retrograda, Mititelu l-a chemat inapoi pe Dorel Stoica. De la Craiova ar putea pleca Constantin Gangioveanu, nemultumit de situatia sa in echipa.
Dorel Stoica va reveni la Craiova dupa doar sase luni petrecute in Arabia Saudita, la Al-Ettifaq, unde a castigat deja 200 de mii de euro. Fostul capitan al oltenilor l-a anuntat deja pe Mititelu ca vrea sa se intoarca, iar transferul se va realiza peste cateva zile.

"Am vorbit cu Dorel si si-a manifestat dorinta de a reveni la Craiova, chiar daca cei de la clubul unde este legitimat i-au facut o oferta foarte buna", a afirmat Adrian Mititelu.

In schimb, de la Craiova ar putea pleca Constantin Gangioveanu. Tanarul mijlocas este nemultumit de situatia pe care o are la Craiova si si-a manifestat intentia de a pleca.

"La Craiova nu joaca cine merita. Daca nu esti favoritul lui Mititelu, nu ai nici o sansa", s-a plans Gangioveanu apropiatilor sai, el dorind sa poarte o discutie decisiva cu finantatorul oltenilor.

Adrian Mititelu nu pare insa prea incantat de o posibila despartire de Gangioveanu. "Nu cred ca va pleca nimeni, deoarece nu sunt oferte. Au fost doar niste discutii pana acum", a explicat Mititelu.

Onlinesport


Schimbari la Craiova: Pleaca Gangioveanu, revine Dorel Stoica