Universitatea Craiova

Wotte: "Daca voiam curve, ramaneam in Olanda"

Mark Wotte sustine ca motivul invocat de conducerea clubului din Banie pentru suspendarea sa a fost doar un pretext pentru a nu i se plati clauza de reziliere. Antrenorul olandez neaga ca ar fi plecat din hotel inaintea meciului cu Inter Curtea de Arges pentru a se intalni cu mai multe femei.
"Stiu ca totul a plecat de la Mititelu si de la un om de-al lui, este foarte urat ce se intampla. Nu am patit asa ceva in toata cariera mea. Am un CV curat si sunt un antrenor care pune pret pe profesionalism, lucru care la Craiova nu e respectat. Totul este o minciuna. Eu am venit in Romania sa antrenez, daca voiam curve nu veneam pana aici. Ramaneam in Olanda. Sunt socat!

Am inteles ca sunt probleme la Craiova si ca si alti antrenori au patit astfel de lucruri. Aceste povesti nu fac bine clubului, imaginea lui va fi afectata. Am intalnit si oameni de calitate acolo, iar jucatorii si fanii nu au nicio vina. Nu as vrea ca acest scandal sa afecteze procesul de licentiere a clubului", a spus Mark Wotte pentru Cancan.

Mark Wotte a fost suspendat din functie dupa ce inaintea meciului cu International Curtea de Arges a plecat din cantonament alaturi de Corneliu Papura, fiind surprins alaturi de mai multe femei.

Onlinesport


Wotte: "Daca voiam curve, ramaneam in Olanda"