Universitatea Craiova

Gangioveanu: "Trebuie sa castigam meciul cu Ceahlaul pentru a ne salva"

Mijlocasul Cosmin Gângioveanu a declarat ca echipa Universitatea Craiova trebuie sa câstige meciul de miercuri, cu Ceahlaul Piatra Neamt, pentru a reusi sa se salveze de la retrogradare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ultimele etape sunt de foc. Avem o absenta foarte importanta, Iliev este o pierdere mare pentru jocul cu Ceahlaul, însa speram sa ne descurcam si fara el. Urmeaza patru meciuri grele, însa acum cel mai important este urmatorul, cel de la Piatra Neamt, pe care trebuie sa-l câstigam pentru a ne salva. Daca am fi câstigat cu International, eram siguri de salvare, pentru ca mai puteam scoate macar un punct din ultimele patru jocuri, însa ei au fost mai buni si ne-au batut", a spus Gângioveanu.

Fundasul Valerica Gaman considera ca Universitatea Craiova trebuie sa treaca peste amaraciunea ultimelor rezultate si sa se mobilizeze pentru scoaterea echipei din situatia dificila din clasament. "Am facut un meci prost cu Pitesti, dar deja este amintire. Acum speram într-un joc mai bun la Piatra Neamt din care sa câstigam cel putin un punct. Nu as fi crezut ca putem lua sapte goluri în doua jocuri consecutive pe teren propriu, însa la fotbal se poate întâmpla orice, nu mai este loc de regrete acum, trebuie sa privim înainte. Urmeaza patru jocuri grele si foarte importante, trebuie sa tratam
serios fiecare meci în parte, pentru ca orice punct conteaza si speram ca la final sa reusim sa ne salvam", a precizat el.

Universitatea Craiova a fost învinsa, sâmbata, cu scorul de 3-1, de formatia International Curtea de Arges, în etapa a XXX-a a Ligii I. Echipa craioveana are programat urmatorul meci, miercuri, în deplasare, la ora 15.00, în compania formatiei Ceahlaul Piatra Neamt.

Mediafax



Gangioveanu: "Trebuie sa castigam meciul cu Ceahlaul pentru a ne salva"