Universitatea Craiova

Ovidiu Dananae si-a reluat antrenamentele dupa o pauza de opt luni

Fundasul echipei Universitatea Craiova, Ovidiu Dananae, si-a reluat, miercuri, antrenamentele dupa o pauza de opt luni, cauzata de o accidentare în meciul amical pe care nationala României l-a sustinut în compania Ungariei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Deocamdata, Dananae se rezuma doar la alergari si uneori mai loveste mingea cu piciorul operat. "Ma simt bine alaturi de baieti. Mi-au lipsit foarte mult. Înca nu fac antrenamente la intensitate maxima. Am si un program special pe care îl desfasor separat fata de restul echipei. Lovesc si mingea, dar nu abuzez pentru a nu aparea probleme. În doua-trei saptamâni mi-as dori sa pot intra la câteva meciuri pe teren propriu ale echipei secunde. Baietii m-au reprimit extraordinar, este o atmosfera buna mai ales dupa aceste doua victorii si cu totii dorim sa facem un cadou de Paste suporterilor, un rezultat bun cu Timisoara", a declarat Dananae.

Ovidiu Dananae s-a accidentat la meciul amical al nationalei României cu Ungaria, scor 1-0. În minutul 38, dupa un duel cu Dzsudzsak, Dananae a calcat strâmb si s-a prabusit pe gazon în dureri, tinându-se de genunchi. El a fost operat la ligamentele încrucisate ale genunchiului drept, la sfârsitul lunii august. Dananae a efectuat recuperarea într-o clinica din Olanda.

Mediafax



Ovidiu Dananae si-a reluat antrenamentele dupa o pauza de opt luni