Universitatea Craiova

Lucescu: "Florin Costea nu merita la echipa nationala"

Antrenorul echipei nationale, Razvan Lucescu, sustine ca nu isi reproseaza neconvocarea lui Florin Costea, deoarece atacantul Universitatii Craiova nu merita sa fie la lot.
"Daca ar fi meritat sa fie la echipa nationala, sigur era în lot, nu exista nici un dubiu. Îi doresc sa fie sanatos, sa revina cat mai repede în activitate si sa aiba evolutii care sa-l aduca la reprezentativa", a spus Razvan Lucescu la gsptv.

Selectionerul s-a referit si la situatia lui Cristian Sapunaru, jucatorul care a primit drept de joc la echipa de club dupa ce suspendarea din Portugalia i-a fost diminuata.

"Ar fi trebuit sa fie un semnal de alarma pentru Sapunarul incidentul întîmplat în seara cand ne întorceam de la Varsovia. În acea saptamana se pusese la punct un set de reguli care sa ajute la cresterea gradului de coeziune din cadrul lotului, am intentionat sa responsabilizez pe toata lumea si sa creez un grup unit. Cristi a stat pe bara aproape un an si jumatate din cauza suspendarilor, lucru care ar putea sa-l afecteze pe viitor", a adaugat Lucescu.

Onlinesport


Lucescu: "Florin Costea nu merita la echipa nationala"