Universitatea Craiova

Razboi in Banie. Dinel Staicu: "Palmaresul e la mine"

Fostul patron al Universitatii Craiova, Dinel Staicu, sustine ca detine in continuare palmaresul gruparii din Banie. Staicu este gata sa dea o mana de ajutor echipei, prin plata datoriilor catre Primarie.
"Chestia aia cu Ceausescu si asta cu palmaresul Universitatii Craiova nu le voi da niciodata. Le tin pentru mine. Abia l-am pacalit pe Netoiu sa-i iau palmaresul, nu îl dau acum ca sa se piarda. Dorm cu palmaresul sub pat", a spus Dinel Staicu pentru GDS.

Actualul patron, Adrian Mititelu, a luat foc in momentul in care a aflat ca Dinel Staicu spune ca va plati datoriile echipei catre Primarie si ca detine palmaresul juvetilor.

"Staicu mai bine ar plati celelalte datorii de zeci de miliarde pe care mi le-a lasat când a vândut clubul. Face declaratiile astea la misto. Singurul lui palmares este ca a bagat echipa în divizia B. E o jignire ceea ce a spus. Ce, eu nu am bani sa platesc daca vreau? Daca vrea sa faca pe filantropul, sa plateasca datoriile pe care mi le-a lasat. Poate sufera ca nu mai este bagat în seama.

Îl dau în judecata daca mai face declaratii din astea. Sa faca glume cu Ceausescu. Eu mi-as pune lacat la gura daca as fi în locul lui. Nu avea el cum sa ma faca pe mine. La acte sunt numarul 1. Am simtit de-a lungul timpului ca regreta ca mi-a vândut echipa. Echipa va juca la Severin, indiferent ce se întâmpla. Eu merg cu procesele în continuare", a raspuns Mititelu.

Onlinesport


Razboi in Banie. Dinel Staicu: "Palmaresul e la mine"