Universitatea Craiova

Negocieri avansate intre Atletico Madrid si Craiova pentru Costea

Dupa ce a ratat mai multe transferuri in Anglia pentru ca nu putea obtine permisul de munca, Florin Costea este aproape de un transfer in Spania, la Atletico Madrid.
Impresarul golgheterului din Banie, Franjo vranjkovici, a afirmat in Cancan ca este increzator ca negocierile se vor finaliza.

"Suntem in discutii avansate cu Atletico Madrid. Pretul transferului este de 5 milioane de euro, iar eu sunt foarte increzator, fiindca am o relatie foarte buna cu clubul din Madrid", a spus Vrajkovici

Totodata, el a explicat motivul pentru care Costea nu a mai ajuns in Anglia, asa cum a sustinut in urma cu cateva saptamani.

"Am avut trei echipe care l-au dorit si il doresc pe Florin, este vorba de Fulham, West Ham si Everton, dar transferul nu se poate realiza fiindca jucatorul nu poate primi drept de munca. Ii lipsesc trei meciuri la echipa nationala, din acest motiv nu am reusit sa materializam transferul. Am cerut documentatia de la federatia romana, am depus-o spre analiza forului englez si, in ciuda talentului sau, raspunsul englezilor a fost negativ. Am sperat pana in ultima clipa ca vor face o exceptie, fiindca in anumite circumstante este posibil", a mentionat el.

Daca ar ajunge la Atletico Madrid, Florin Costea ar avea o concurenta de individiat, fiind rival pe post cu Simao Sabrosa si Kun Aguero.

Onlinesport


Negocieri avansate intre Atletico Madrid si Craiova pentru Costea