Universitatea Craiova

Soava: "Nu mai este loc pentru mine la Craiova, plec in strainatate"

Mijlocasul echipei Universitatea Craiova, Florin Soava, a renuntat, dupa o discutie cu patronul Adrian Mititelu, la o parte din banii pe care ii mai avea de luat si a parasit gruparea olteana, urmand sa evolueze la o echipa din strainatate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mititelu declarase, la sfarsitul saptamanii trecute, ca ar dori sa continue cu Soava numai daca jucatorul renunta la o parte din salariu, care se ridica peste 200 de mii de dolari anual. Soava nu a acceptat insa, dorind sa plece in strainatate. "M-am inteles cu domnul Mititelu, am mai lasat de la mine si am incheiat conturile, sunt liber. Pot pleca la orice echipa. Stiu ca s-a spus ca s-a dorit ramanerea mea la Craiova daca acceptam micsorarea contractului, dar au mai fost si alte probleme, pe care nu vreau sa le comentez acum. Am inteles ca, in situatia actuala a clubului, nu mai este loc pentru mine la Universitatea. Sunt trei-patru cluburi interesate de serviciile mele, nu va pot da nume, insa toate sunt din strainatate", a spus Soava.

Florin Soava a efectuat, luni, primul si ultimul antrenament din acest an cu Universitatea, prilej cu care si-a luat ramas bun de la fostii sai colegi: "Am mers la cantonament, am facut o alergare, iar la final le-am strans mana si le-am multumit colegilor pentru tot ce au facut pentru mine".

In aceasta iarna, Soava a avut discutii cu mai multe echipe din Rusia si din liga a doua din Germania, dar si cu unele echipe arabe.

Altfel, Andrei Prepelita, noul capitan al formatiei Universitatea Craiova dupa plecarea lui Dorel Stoica si iminenta despartire de Florin Costea, a declarat ca noul antrenor al gruparii oltene, olandezul Mark Wotte, poate ajuta la redresarea echipei: "Din cate am inteles, Wotte este un antrenor bun. A pregatit echipe mari, sper sa facem si noi rezultate bune cu dansul".

Mediafax



Soava: "Nu mai este loc pentru mine la Craiova, plec in strainatate"