Universitatea Craiova

Mititelu vorbeste despre transferurile oltenilor

Presedintele echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a vorbit pe larg despre mutarile pe care oltenii le vor face in aceasta iarna pe piata transferurilor.
"Cel mai probabil, pe 5-7 februarie vom sti daca Florin Costea pleaca sau nu. Rose si-a manifestat dorinta de a pleca si-l vom lasa, dar cu Mitchell avem unele probleme. Suntem in litigiu cu el, insa in mod sigur nu va mai juca la Craiova in retur. Baird si Dilevski au sosit deja in Banie, am si discutat cu ei, vor sa ramana la echipa. Problema la Soava este salariul foarte mare pe care il are. Daca va accepta diminuarea poate ramane la echipa. Este craiovean get-beget si cred ca va intelege.

Nu vrem sa ne despartim de el, dar nu-i mai pot plati salariul pe care il are. Vom mai aduce un fundas cu experienta care sa suplineasca plecarea lui Stoica, dar acesta va fi olandez si nicidecum sarbul acela Dragovici, cum s-a scris. Va fi adus de Mark Wotte. In atac il vom aduce si pe Alex Piturca si cred ca este suficient, pentru ca-i mai avem pe Mihai Costea, Dina, Baird, Craciun si chiar Florin Costea", a afirmat Adrian Mititelu.

Pana in acest moment, singurele plecari sigure de la Craiova sunt Dorel Stoica si Vali Badea.

Onlinesport


Mititelu vorbeste despre transferurile oltenilor