Universitatea Craiova

Eugen Neagoe vorbeste despre plecarea de la Universitatea Craiova

Fostul tehnician al echipei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, a declarat ca s-a inteles cu presedintele Adrian Mititelu in privinta rezilierii contractului si ca a renuntat la o parte din banii pe care ii avea de primit de la club, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am discutat cu domnul Mititelu si ne-am inteles in privinta rezilierii contractului. Nu pot sa dau sume, dar, in principiu, eu am renuntat la niste bani, am facut o hartie oficiala prin care am stabilit niste termene la care trebuie sa-mi primesc banii care mi se cuvin. Eu nu vreau sa am niciun fel de litigiu cu nimeni, asa cum a aparut in ultimul timp prin presa, cu atat mai putin cu Universitatea", a spus Neagoe.

Tehnicianul a precizat ca ii pare rau ca nu a preluat echipa de la inceputul sezonului si nu a putut sa o pregateasca asa cum si-ar fi dorit. "Pe scurt, am venit intr-o conjunctura nefavorabila la Universitatea. Am ramas prieten cu cei de la Craiova, nu port ranchiuna Universitatii, nu port pica nimanui si doresc echipei sa ajunga cat mai sus in clasament. Craiova poate sa-si revina, sunt convins. Retrogradarea nu poate fi luata in calcul la o echipa cu un lot asa cum are Universitatea", a adaugat el.

Fostul antrenor al Universitatii Craiova este in tratative cu mai multe grupari, dar crede ca are cele mai mari sanse sa semneze cu Dacia Mioveni. "Da, este adevarat, am discutat cu cei de la Dacia
Mioveni si sunt sanse mari sa antrenez acolo. Voi mai avea discutii si in aceste zile si cred ca voi semna pana luni, cand este reunirea lotului. Echipa este la trei puncte de promovare la jumatatea campionatului si nu voi merge la Mioveni decat daca se doreste promovarea in Liga I. Pentru asta trebuie insa sa am sprijinul tuturor, deoarece batalia pentru promovarea este foarte grea. Au mai fost discutii doar cu echipe din Liga a II-a. Dupa cum se stie, din cauza regulamentului, in acest sezon nu mai pot antrena in prima liga. Am fost in discutii si cu Farul Constanta, unde a ajuns in cele din urma prietenul meu Fane Stoica", a spus Neagoe.

Eugen Neagoe a antrenat echipa Universitatea Craiova in perioada 20 septembrie - 12 decembrie 2009.

Mediafax



Eugen Neagoe vorbeste despre plecarea de la Universitatea Craiova