Universitatea Craiova

Mark Wotte a semnat cu Craiova. Invazie de olandezi in Banie

Antrenorul olandez a semnat un contract pe o perioada de un an si jumatate cu Universitatea Craiova si anunta planuri marete in Banie. El va fi insotit de mai multi conationali, care vor schimba din temelii organigrama oltenilor.
 "Sunt foarte fericit ca m-am inteles cu domnul presedinte si ca vin la un club de mare traditie din Romania. Stiu ca situatia e dificila acum, dar voi face tot ce tine de mine pentru a redresa situatia!", a declarat Wotte.

Presedintele oltenilor, Adrian Mititelu, a explicat ca in urmatoarele zile Mark Wotte isi va aduce mai multi colaboratori olandezi la Universitatea Craiova.

"Va fi o invazie de olandezi la noi in club, in afara de Mark vor mai veni cel putin 7 olandezi. Nu vor mai fi romani in conducerea clubului si sunt convins ca in anii ce vor urma celelalte cluburi ne vor copia exemplul. Am vrut din vara un olandez, doar ca atunci nu m-am inteles cu acel tehnician. Noi(n.r. patronii de cluburi din Romania) suntem sufletisti, ne implicam, dar suntem departe de fenomen. Trebuie sa ii lasam pe cei care se pricep la fotbal sa se ocupe de aceste lucruri. In aceste doua zile, cat am discutat cu Wotte, mi-am dat seama cat de departe suntem noi de ceea ce inseamna cu adevarat fotbalul", a afirmat Mititelu.

Onlinesport


Mark Wotte a semnat cu Craiova. Invazie de olandezi in Banie