Universitatea Craiova

Costea, fericit ca nu s-a accidentat in Turcia

Dupa ce in vara a suferit o accidentare din cauza careia a pierdut mare parte din pregatirea fizica, Florin Costea s-a declarat multumit ca a scapat fara probleme medicale din primul cantonament al Universitatii Craiova.
"Nu conteaza ca am marcat doua goluri in perioada de pregatire, sunt doar amicale, noi trebuie sa ne facem antrenamentul. In schimb, pot sa spun ca sunt foarte fericit ca sunt sanatos dupa acest cantonament si sper sa fiu sanatos tot anul. Sunt putin obosit, dar asa este dupa fiecare cantonament. Sper sa ne simtim bine cand incepe campionatul si sa fim in cea mai buna forma atunci. A fost un turneu foarte reusit, ne-am pregatit foarte bine si asta se va vedea in campionat", a spus Florin Costea.

De asemenea, capitanul Universitatii Craiova, Dorel Stoica, a afirmat ca stagiul de pregatire din Turcia a fost unul foarte bun pentru elevii lui Nicolo Napoli.

"Ne-am pregatit foarte bine, am vrut sa incheiem cantonamentul cu o victorie, sa multumim pe toata lumea. Cred ca a fost un cantonament foarte bun pentru noi si speram sa-l terminam si pe celalalt tot cu victorii si cu o pregatire foarte buna. Nu se mai pune problema de conditii de pregatire. Sunt conditii extraordinare si la club si aici unde ne-am pregatit. Trebuie sa dam noi totul. Ne place aici in Turcia si cred ca ne-a mers si bine”, a afirmat Stoica.

Universitatea Craiova a revenit vineri in tara dupa un stagiu de pregatire de 10 zile in Turcia. Baietii lui Napoli vor merge tot in Turcia si in al doilea cantonament, dupa ce stagiul din Italia s-a anulat.

Onlinesport


Costea, fericit ca nu s-a accidentat in Turcia