Universitatea Craiova

Balaci: "Echipa poate avea performante mai bune decat locul 3"

Managerul general al Universitatii Craiova, Ilie Balaci, a declarat duminica, agentiei NewsIn, ca performanta ocuparii locului 3 in clasamentul Ligii I dupa 14 etape poate fi depasita de fotbalistii antrenati de Nicolo Napoli, intrucat ei au un potential valoric ce le permite acest lucru.

"Se poate si mai bine decat locul 3 pe care l-a atins echipa. Locul 3 nu reprezinta maximul performantei de care sunt capabili fotbalistii Universitatii. Rezultatele trebuie sa apara si este normal sa apara, avand in vedere valoarea echipei", a spus Ilie Balaci.

Oficialul gruparii din Banie i-a indemnat pe toti cei care fac parte din staff-ul echipei sa nu se entuziasmeze in urma ocuparii locului 3: "Nu ma uit la clasament pentru ca nu vreau sa ne imbatam cu apa rece. Suntem multumiti de munca depusa de jucatori, dar nu vrem sa punem presiune pe ei, de asta ma tem. La meciul cu Otopeni s-a vazut presiunea ocuparii locului 3, iar jucatorii au clacat, de fapt au castigat un punct pana la urma, italieneste vorbind".

Universitatea Craiova ocupa, inaintea meciurilor de duminica, pozitia a 3-a in Liga I, iar ultima data cand gruparea din Banie a reusit o clasare pe podium a fost la finalul sezonului 1994/1995 (locul 2).

Ilie Balaci a apreciat ca suporterii Universitatii au reinceput sa vina in numar mare la stadion si a pus acest fapt pe seama jocului bun al echipei: "Dragostea pentru echipa a craiovenilor a ramas aceeasi, dar ei cam uitasera drumul la stadion. Acum, datorita domnului primar Solomon care a montat indicatoare ce arata drumul spre stadion, dar si jocului bun aratat de echipa, la meciurile cu Rapid si Steaua vom avea casa inchisa".

Managerul general al Universitatii Craiova a opinat ca pentru meciurile cu Rapid si Steaua, jucatorii lui Nicolo Napoli nu vor incasa nicio prima speciala, "pentru ca aceste meciuri nu au nevoie de prime, aceste meciuri se joaca din mandrie si cu orgoliu".

Universitatea Craiova va intalni pe teren propriu pe Rapid, in etapa a 15-a, si pe Steaua in etapa a 16-a.  

NewsIn



Balaci: "Echipa poate avea performante mai bune decat locul 3"