Universitatea Craiova

Balaci: "In mod normal Universitatea nu ar trebui sa aiba un meci greu cu FC Otopeni"

Managerul general Ilie Balaci a declarat, miercuri, ca in mod normal Universitatea Craiova nu va avea un meci greu cu FC Otopeni, dar sustine ca acesta este unul important, pentru ca atingerea obiectivului se face cu punctele castigate impotriva echipelor mici, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"In mod normal, n-ar trebui sa fie un meci greu, pentru ca Universitatea joaca bine de tot, dar in momentul in care vrei sa-ti atingi obiectivul trebuie sa faci puncte in special cu echipele mici. Asta deoarece in ce priveste echipele mari, altfel te motivezi, altfel te prezinti in fata lor. E vorba de mandrie si multe alte lucruri", a afirmat Ilie Balaci.

Oficialul gruparii oltene este de parere ca era mai bine ca echipa antrenata de Nicolo Napoli sa joace si acest meci pe stadionul Extensiv si abia la partida cu Rapid, din cadrul etapei a XV-a a Ligii I, sa revina pe arena "Ion Oblemenco". "Sincer, as fi preferat sa jucam pe Extensiv. De ce? Pentru ca plec de la ideea ca daca luam sase puncte in urmatoarele doua meciuri, la al treilea erau 40.000 de oameni. E greu de crezut ca vom avea 40.000 al meciul cu FC Otopeni, oricat de bine am juca sau am fi clasati. Nu cred ca vor veni mai mult de 15.000, pentru ca din pacate, lumea s-a cam indepartat de fenomenul asta. Dar as vrea tare mult sa ma insel", a explicat Balaci.

Echipa Universitatea Craiova intalneste, sambata, de la ora 19.00, pe Stadionul "Ion Oblemenco", formatia FC Otopeni, intr-o partida contand pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

Mediafax



Balaci: "In mod normal Universitatea nu ar trebui sa aiba un meci greu cu FC Otopeni"