Universitatea Craiova

Gane: "Trebuie sa tratam cu seriozitate meciul cu CSM Ploiesti"

Antrenorul secund al echipei Universitatea Craiova, Ionel Tersinio Gane, a declarat, vineri, ca "alb-albastrii" trebuie sa trateze cu seriozitate meciul cu formatia CSM Ploiesti, din 16-imile Cupei Romaniei, pentru a se califica in optimile competitiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Cupa Romaniei este o alta competitie. Nu putem spune ca suntem deja calificati. Nu subestimam adversarul indiferent din ce liga ar fi fost. Din primele informatii, am inteles ca CSM Ploiesti este o echipa buna, care in acest moment este pe primul loc in Seria I a Ligii a II-a si trebuie sa tratam cu seriozitate acest meci pentru a ne indeplini obiectivul. Avem destul timp sa pregatim aceasta partida. Se va juca dupa pauza echipei nationale", a spus Gane.

Antrenorul secund al "alb-albastrilor" a fost pe teren la castigarea ultimei Cupe a Romaniei pentru Universitatea Craiova, in 1993. "Ar fi frumos sa ajungem cat mai sus, daca se poate chiar sa castigam trofeul. Au fost momente placute atunci cand am ridicat Cupa deasupra capului", a mai spus Gane.

Universitatea Craiova intalneste in 16-imile Cupei Romaniei formatia din Seria I a Ligii a II-a, CSM Ploiesti

Meciurile din 16-imile Cupei Romaniei se desfasoara in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa, pe stadioanele echipelor de ligi inferioare.

Jocurile din 16-imile de finala vor avea loc in 15 si 16 octombrie 2008, cu incepere de la ora 14.30, cu exceptia jocurilor televizate.

Mediafax



Gane: "Trebuie sa tratam cu seriozitate meciul cu CSM Ploiesti"