Universitatea Craiova

Mititelu: "O victorie normala, de care eram convins 99 la suta"

Finantatorul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, luni, la sfarsitul partidei cu Unirea Urziceni, scor 2-1, ca victoria obtinuta de gruparea olteana este una normala, de care era convins in proportie de 99 la suta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"O victorie normala, meritata in care am crezut foarte mult inainte de meci. 99 la suta eram convins ca vom castiga. Arbitrajul a fost ca pe vremea lui Victoria Bucuresti. Nu am detronat liderul, pentru ca liderul nu e aici la Urziceni, ci in alta parte. Asta nu e echipa care sa fie lider. Nu pot sa cred ce am vazut aici, cum era pe vremuri la Piatra Neamt, cand statea Pinalti (n.r. - Gheroghe Stefan) pe banca. Dan Petrescu este un antrenor pe care-l apreciez si o sa-l vreau pe banca candva la Craiova, a fost in Anglia si nu are voie sa se comporte asa", a spus Mititelu.

Echipa Unirea Urziceni a pierdut, luni, cu scorul de 1-2 (1-1), partida sustinuta, pe teren propriu, in compania formatiei Universitatea Craiova, contand pentru etapa a VIII-a a Ligii I, pierzand astfel prima pozitie a clasamentului.

Mediafax



Mititelu: "O victorie normala, de care eram convins 99 la suta"