Universitatea Craiova

Wobay: "Imi e greu sa dorm, sa mananc, nu am fost niciodata accidentat"

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Julius Wobay, care a suferit o fractura de clavicula la meciul cu Farul, scor 3-2, a declarat ca ii este foarte greu deoarece trebuie sa se descurce cu o singura mana si a precizat ca nu a mai fost accidentat niciodata, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Imi e greu sa dorm, sa mananc, trebuie sa ma descurc doar cu o singura mana, totul este foarte greu, dar cel mai greu imi este ca nu mai pot juca fotbal. Am avut ghinion, asa e soarta. Pana acum, de cand sunt fotbalist, nu am fost niciodata accidentat, asta este prima si, cu voia lui Dumnezeu, va fi si ultima", a spus Wobay.

El a precizat ca nu poate sta departe de terenul de fotbal. "Nu reusesc sa stau departe de teren. E tot ce imi place in viata, imi e dor de fotbal. Merg la antrenamentele echipei numai sa fiu aproape de teren", a explicat Wobay, care va pleca in strainatate pentru a se trata la o clinica de specialitate.

Fotbalistul crede ca se va reface mai rapid decat au estimat initial medicii, care au spus ca va avea nevoie de doua luni de repaus. "Cred ca o sa ma fac bine mai repede decat s-a spus. Imi doresc sa joc, chiar de saptamana viitoare daca s-ar putea. Din nefericire acest lucru nu este posibil, dar voi face tot ce pot pentru a-mi reveni, sa pot juca din nou fotbal si sa imi ajut echipa. Am incredere ca pot juca din nou peste cateva saptamani", a adaugat Wobay.

Jucatorul este increzator ca Universitatea Craiova va obtine un rezultat bun in meciul cu CFR Cluj, din etapa a IV-a a Ligii I. "Suntem o echipa buna, care poate castiga in fata oricarui adversar. Va fi un meci dificil, fara indoiala, dar in fotbal orice e posibil, asa ca putem castiga la Cluj. Trebuie concentrare si rezultatul poate fi unul favorabil", a afirmat Wobay.

Julius Wobay considera ca are cine sa il inlocuiasca in formula de start a echipei craiovene: "Sunt jucatori in echipa care sa ma poata inlocui, care sa-si asume responsabilitati si sa duca echipa spre victorie. Am incredere in colegii mei".

Mediafax



Wobay: "Imi e greu sa dorm, sa mananc, nu am fost niciodata accidentat"