Universitatea Craiova

Adrian Mititelu: "Echipa este in crestere, se vede mana lui Napoli"

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, s-a declarat multumit de jocul echipei sale in meciul de vineri, cu Universitatea Cluj, scor 1-1, si a fost de parere ca noul antrenor, Nicolo Napoli, si-a aratat valoarea inca de la primul meci pe banca tehnica, transmite corespondentul NewsIn.

"Echipa noastra este in crestere. Se vede mana lui Napoli. Am jucat mai bine, am avut ocazii. Nu se joaca pe spectacol, se joaca pe puncte si azi am reusit sa luam doar unul. E greu sa joci acasa, cand ai in tribune niste nenorociti platiti sa scandeze impotriva ta", a declarat, vineri seara, Adrian Mititelu, cel care a fost contestat pe parcursul meciului Universitatea Craiova-Universitatea Cluj de cativa suporteri olteni, care au scandat impotriva sa.

Desi suparat ca echipa sa a pierdut sansa victoriei pe finalul meciului, dupa o greseala a portarului Banica, Adrian Mititelu a precizat ca nu il condamna pe acesta pentru respectiva greseala si, mai mult, va avea tot sprijinul sau si in viitoarele partide. "Banica si-a facut datoria. A mai gresit si el, e normal, toti gresim. Ii vom acorda in continuare incredere. Anul acesta nu va fi usor, vom avea numai meciuri grele", a spus Mititelu.

Universitatea Cluj a reusit sa egaleze pe finalul meciului, in minutul 82, dupa ce portarul Banica a iesit gresit la o centrare si a scapat balonul din mana, fapt care i-a permis lui Alin Savu sa inscrie golul egalizator.

In final, Mititelu s-a referit la suspendarea portarului titular, Mircea Bornescu, si s-a declarat convins ca acesta va lipsi mai putin de sase etape, cat a primit de la Comisia de Disciplina. "Sunt sigur ca pedeapsa lui Bornescu se va reduce. Am informatii ca la suspendarea lui au contribuit anumite persoane din Craiova, care vor raul echipei. Nu e vinovat Padureanu", a fost de parere Mititelu.

Portarul Universitatii Craiova, Mircea Bornescu, a fost suspendat miercuri sase etape si amendat cu 3.000 de lei dupa ce in meciul cu Gloria Bistrita, din etapa a 10-a, l-a accidentat grav pe atacantul Cristian Coroian, caruia i-a rupt patru coaste, dintre care una i-a perforat plamanul. Comisia de Disciplina l-a mai obligat pe Bornescu sa ii plateasca lui Coroian cheltuielile de spitalizare.

Universitatea Craiova si Universitatea Cluj au terminat, vineri, la egalitate, scor 1-1, in primul meci al etapei a 11-a a Ligii I, intr-o partida in care s-au consemnat debuturile antrenorilor Nicolo Napoli si Gheorghe Multescu pe cele doua banci tehnice.

NewsIn



Adrian Mititelu: "Echipa este in crestere, se vede mana lui Napoli"