FCSB

O veste buna si una proasta la Steaua

Jucatorii Stelei nu sunt motivati doar financiar in acest final de sezon. In cazul in care vor reusi sa termine pe primele doua locuri, stelistii vor avea parte de o surprize din partea lui MM Stoica.
Managerul general al ros-albastrilor a anuntat vestea buna si anume ca, din sezonul urmator, vrea sa desfiinteze cantonamentele de dinaintea meciurilor.

In schimb, vestea proasta e ca jucatorii vor ramane in cantonament dupa terminarea partidelor.

"Am incredere ca avem un lot echilibrat care stie ce inseamna profesionalismul. Cu o singura exceptie, nu-mi fac griji pentru jucatori", a afirmat MM Stoica, facand referire la Mihai Costea.

Un prim test a fost deja facut inaintea meciului cu Ceahlaul, cand jucatorii nu au stat in cantonament din cauza unui sarpe. "Nu a fost decizia jucatorilor sa plece, totul s-a facut la propunerea mea. Am vrut sa-i responsabilizez pe jucatori", a mai spus MM.

Rapid si Dinamo au incercat aceasta varianta in trecut, insa au renuntat dupa ce s-a dovedit ca jucatorii nu se odihneau.

Becali se opune

Gigi Becali nu este insa de acord cu ideea lansata de MM Stoica. Finantatorul Stelei doreste ca jucatorii sa intre in cantonament cu doua zile inaintea meciurilor pentru a se asigura ca sunt tinuti sub atenta supraveghere a oamenilor din staff.

Onlinesport


O veste buna si una proasta la Steaua