FCSB

Iordanescu analizeaza jocul Stelei

Anghel Iordanescu, fostul antrenor al Stelei, a vorbit despre victoria cu Petrolul Ploiesti, dar si despre jucatorii ros-albastrilor.
"Am vazut meciul din mijlocul galeriei steliste împreuna cu baieții mei, Alexandru și Andrei. O victorie grea, muncita, dupa o prima repriza neconcludenta și o a doua mai buna. Pâna la urma o victorie, trei puncte, asta conteaza. Am vazut dupa foarte mult timp un meci din peluza, am vazut câta pasiune și câta suferința a fost la fiecare acțiune a Stelei, atunci când echipa nu reușea sa marcheze", a spus Anghel Iordanescu la Dolce Sport.

Apoi, Iordanescu a vorbit si despre Florin Costea si Stefan Nikolici.

"Jocul lui a fost taxat imediat chiar de suporteri. Este un jucator de la care trebuie sa așteptam, sa avem rabdare, pentru ca nu este Florin Costea pe care îl știm, dar trebuie sa faca și el ceva, nu sa aștepte doar înțelegerea fanilor. Nikolic este un jucator tânar, care mai poate progresa. Este de alt profil decât atacantul pe care îl vad eu la Steaua, dar în anumite meciuri poate ajuta echipa", a adaugat Iordanescu.

Fostul selectioner a comentat si sansele ros-albastrilor la castigarea campionatului.

"Va fi foarte, foarte greu. Sunt cinci puncte, înca doua derby-uri, cu Dinamo și cu CFR. Si asta ma face sa fiu extrem de rezervat", a mai spus Iordanescu.

Onlinesport


Iordanescu analizeaza jocul Stelei