FCSB

Becali l-a umilit pe Duckadam

Gigi Becali ataca pe toate fronturile inaintea redebutului sau ca antrenor. Pentru a fi convins ca nimeni nu-i mai iese din cuvant, Becali i-a bagat in sedinta pe angajatii clubului. Cel mai sifonat a iesit Helmuth Duckadam.
Dupa ce l-a "linistit" pe MM Stoica, Gigi Becali l-a luat la rost si pe Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al ros-albastrilor.

Becali l-a sunat pe Duckadam pentru a-i reprosa declaratiile pe care le-a facut in ultimele zile. "Daca nu batem Rapidul, nu mai avem nici o sansa la titlu", a fost declaratia lui Duckadam care i-a ridicat tensiunea lui Becali.

Imediat dupa ce a vazut declaratia, Becali l-a sunat pe Duckadam si s-a rastit la el.

"Nu ti-am spus niciodata nimic, te-am lasat in pace... Ba, da' mai termina cu declaratiile astea ca-mi strici echipa! Pentru ce te platesc, ba? Sa-mi demoralizezi echipa?!", a urlat Becali la Duckadam.

Jenat de situatia in care a fost pus, Duckadam i-a raspuns lui Becali ca a vrut doar sa fie realist.

"Ce realist, ba? Aici esti la Steaua si trebuie sa spui ca spulberam tot! Ucidem Rapidul!", a mai urlat Becali la Duckadam.

In cele din urma, Duckadam i-a promis lui Becali ca va fi mai atent in momentul in care va vorbi despre sansele la titlu sau despre jucatori.

Partida dintre Rapid si Steaua se va disputa duminica, de la ora 21:30, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Becali l-a umilit pe Duckadam