FCSB

Ruptura totala la Steaua

Infrangerea cu FC Vaslui a produs o ruptura iremediabila intre Gigi Becali si Mihai Stoichita. Apropiatii finantatorului sustin ca Becali si-a luat rolul de antrenor in serios, debutul sau urmand sa se produca in Giulesti.
La Steaua nu mai exista cale de pace intre Becali si Stoichita. Cei doi nu si-au mai vorbit de cinci zile, desi pana la meciul cu FC Vaslui vizitele sau dialogurile prin telefon erau ceva obisnuit.

In aceasta saptamana, legatura dintre Becali si echipa s-a facut prin intermediul lui MM Stoica. Managerul ros-albastrilor a primit un mesaj clar din partea lui Becali, pe care l-a directionat catre Stoichita.

"Sa-i zici lui Mihai ca, de acum inainte, ordinele se executa, nu se mai discuta. O sa primeasca echipa pe hartie, de la primul pana la ultimul jucator", a fost mesajul lui Becali.

In discutiile pe care le-a avut cu MM Stoica in aceasta saptamana, Becali s-a mai aratat nemultumit de faptul ca jucatorii au avut doua zile libere dupa infrangerea cu FC Vaslui.

"Cum le-a dat, ma, liber? Adica ii premiaza ca au pierdut?!", a fost auzit spunand Becali.

Tocmai din acest motiv, Becali a hotarat sa ii bage in cantonament pe jucatori inca de vineri seara, pentru a se asigura ca nu vor calca stramb inaintea meciului din Giulesti.

Sambata sau duminica, Becali intentioneaza si o vizita in cantonamentul Stelei pentru a sta de vorba cu jucatorii inaintea meciului.

Onlinesport


Ruptura totala la Steaua