FCSB

Bomba la Steaua: Becali vrea sa-l demita pe Stoichita

Mihai Stoichita este in pericol sa fie demis dupa doar doua meciuri. Tehnicianul a reusit sa il scoata deja din sarite pe Gigi Becali, care e gata sa-l dea afara dupa meciul cu Sportul Studentesc.
"Lippi" isi joaca postul in meciul cu Sportul Studentesc. In cazul in care Steaua nu va lua cele trei puncte, Becali e hotarat sa il dea afara.

Finantatorul Stelei a luat aceasta decizie dupa ce Mihai Stoichita l-a informat vineri ca nu il va folosi titular pe Leandro Tatu.

Favoritul patronului va sta pe banca de rezerve, Stoichita dorind sa faca mai multe modificari fata de meciul cu Pandurii Targu Jiu.

Vestea trecerii pe banca nu i-a cazut deloc bine lui Becali, mai ales dupa ce s-a contrazis public cu toata lumea, sustinand ca brazilianul este un jucator valoros.

"Treaba ta, Mihaie, dar vezi ca raspunzi de rezultat", a fost avertismentul pe care Becali i l-a dat vineri lui Stoichita.

Revine Stan?


Becali i-a gasit deja inlocuitor lui Mihai Stoichita. Fostul antrenor Ilie Stan ar putea prelua Steaua mai devreme decat se astepta. Stan este plecat in vacanta, dar n-ar spune 'nu' unei reveniri in Ghencea, mai ales ca acum a reglat si conturile cu MM Stoica.

Ilie Stan se afla in continuare pe statul de plata al Stelei, Becali hotarand sa-l plateasca pana la finalul acestui sezon.

Onlinesport


Bomba la Steaua: Becali vrea sa-l demita pe Stoichita