FCSB

Hagi ii pune trei conditii lui Becali

Venirea lui Gica Hagi la Steaua a fost o varianta vehiculata intens in ultimii ani, de fiecare data cand Gigi Becali a cautat antrenor. "Regele" spune ca ia in calcul aceasta mutare, dar ii pune mai multe conditii lui Becali.

"Eu cu Gigi vorbesc din cand in cand. Ne-am impacat, relatia este buna, dar nu s-a discutat niciodata de asa ceva. Punct. Voi antrena in Romania, acolo unde voi avea decizie suta la suta pe plan tehnic. Daca nu, am Academia, ma duc la juniori... Vreau sa am putere de decizie in orice. Tehnic. Conducerea imi da bugetul, eu ii creez strategia, cum trebuie sa fie in 2-3 ani. Numai manager vreau. Greseala mea cand am venit la Steaua a fost ca am acceptat cand el mi-a zis sa fiu antrenor. Eu trebuia sa fiu manager", a spus Gica Hagi la Dolce Sport.

Pe langa mana libera in luarea deciziilor importante, Hagi isi mai doreste si un an de gratie in care sa nu i se ceara castigarea campionatului.

"Vreau proiect pe minimum 2-3 ani, un contract. Pentru ce altfel, ca sa ne certam? In primul an poti sau nu sa iei titlul, dar in al doilea an titlul e obligatoriu. Si al treilea an trebuie sa fac performanta in Europa. Daca nu, inseamna ca nu duc. Eu vorbesc despre manager tehnic. Manager general e altceva. A fi manager general se cheama director general. Eu vorbesc despre manager tehnic. Am nevoie de departament de scouter, nu de manager. Pentru ca eu creez planul. Cam vreo sase trebuie sa fie. Vreau fundas stanga? Te duci in toata lumea si cauti, pe baza bugetului", a mai spus Hagi.

"Regele" a pregatit Steaua in vara anului 2007, insa a plecat dupa doar doua luni din cauza unui conflict cu Gigi Becali.

Onlinesport



Hagi ii pune trei conditii lui Becali