FCSB

Stoichita a luat prima decizie majora la Steaua

Intr-o conferinta de presa transmisa in direct de Onlinesport.ro, Mihai Stoichita a fost prezentat oficial in functia de antrenor principal al Stelei. "Lippi" a vorbit despre planurile sale si a anuntat prima decizie majora pe care a luat-o.
La prima conferinta de presa de la revenirea la Steaua, Mihai Stoichita a fost insotit de Narcis Raducan, secundul Mihai Stoica si de antrenorul cu portarii Leontin Toader.

Mihai Stoichita a precizat ca revenirea la Steaua i se pare ceva firesc si a vorbit despre viitorul clubului.

"Revenirea la Steaua e ceva normal. M-am intors acasa. Sunt bucuros ca i-am cunocut si pe jucatori. Le-am spus ce vrem, ce obiective avem si am dat drumul la treaba. A fost un antrenament normal la 48 de ore dupa meci. De maine incolo incepem sa ne cristalizam si sa vedem ce vrem la Targu Jiu. Acesta este primul obiectiv. Trebuie sa fim pas cu pas atenti la ce facem. Fata de precedentul mandat, Steaua are un viitor cert in vestiar. Este un lot foarte promitator. Principala favorita este Clujul, dar mai sunt sanse. Daca nu credeam in titlu nu veneam la Steaua", a spus Stoichita.

Totodata, Stoichita le-a raspuns fanilor care au anuntat ca il vor injura.

"Daca ma injura, asta este, trebuie sa suport. Nu vad de unde a pornit aceasta treaba, practic nu inteleg. Daca vor sa discute cu mine, nu-i nicio problema", a afirmat Stoichita.

De asemenea, Stoichita a dezvaluit ca intentioneaza sa-i retraga banderola de capitan lui Alex Bourceanu.

"Ma voi sfatui cu toti cei de aici pentru alegerea unui capitan de echipa. Jocul te impune pe teren, trebuie sa fim foarte atenti, sa avem un adevarat lider, nu unul fabricat. Mai sunt si alti jucatori in echipa care merita banderola, nu numai Bourceanu", explicat Stoichita.

Narcis Raducan s-a impacat cu MM

Prezent la conferinta de presa, Narcis Raducan a afirmat ca s-a intalnit cu MM Stoica, cei doi stabilind sa puna capat conflictului.

"Nu vor fi probleme cu MM. Lucrurile nu au fost atat de grave intre noi si cred ca putem sa ajutam Steaua sa faca performanta. Sper sa nu mai existe sincope pentru ca este spre binele Stelei sa fie liniste. Am avut o discutie cu MM de dimineata si cred ca putem da dovada de maturitate. Am inceput aceasta activitate datorita lui la Urziceni si cred ca putem lucra impreuna", a precizat Raducan.

12:50 - Se incheie conferinta de presa


12:50 - Stoichita:"Ma voi sfatui cu toti cei de aici pentru alegerea unui capitan de echipa. Jocul te impune pe teren, trebuie sa fim foarte atenti, sa avem un adevarat lider, nu unul fabricat. Mai sunt si alti jucatori in echipa care merita banderola, nu numai Bourceanu"

12:48 - Leontin Toader, antrenor cu portarii: "Tatarusanu are o luxatie usoara la mana, dar nu e ceva grav. O sa incerc sa-i ajut pe toti portarii pe care ii antrenez la Steaua"

12:46 - Mihai Stoica, antrenor secund: "Pentru orice antrenor este onorant sa ajunga la Steaua. Am colaborat cu Mihai si in multe alte locuri si nu avem de ce sa nu o facem si aici. Sunt alte pretentii, alte obiective dar putem s-o scoatem la capat"

12:45 - Stoichita: "Fata de precedentul mandat, Steaua are un viitor cert in vestiar. Este un lot foarte promitator."

12:44 - Stoichita: "Sunt probleme de lot, insa sper sa le rezolvam. Mai multi jucatori au avut un program special, dar vor reveni la antrenament de maine"

12:43 - Stoichita: "Principala favorita este Clujul, dar mai sunt sanse. Daca nu credeam in titlu nu veneam la Steaua"

12:42 - Stoichita: "O sa vorbesc diseara cu Stan, n-am nicio problema cu el"

12:40 - Stoichita: "Daca ma injura, asta este, trebuie sa suport. Nu vad de unde a pornit aceasta treaba, practic nu inteleg. Daca vor sa discute cu mine, nu-i nicio problema"

12:39 - Narcis Raducan: "Nu vor fi probleme cu MM. Lucrurile nu au fost atat de grave intre noi si cred ca putem sa ajutam Steaua sa faca performanta. Sper sa nu mai existe sincope pentru ca este spre binele Stelei sa fie liniste. Am avut o discutie cu MM de dimineata si cred ca putem da dovada de maturitate. Am inceput aceasta activitate datorita lui la Urziceni si cred ca putem lucra impreuna"

12:38 - Stoichita: "Sunt foarte bun prieten cu MM de foarte multa vreme. Am fost adversari in majoritatea timpului, dar asta nu inseamna ca n-am avut o legatura de prietenie mai mult decat buna. Acelasi lucru este valabil si pentru Narcis Raducan"

12:37 - Stoichita: "A fost un antrenament normal la 48 de ore dupa meci. De maine incolo incepem sa ne cristalizam si sa vedem ce vrem la Targu Jiu. Acesta este primul obiectiv. Trebuie sa fim pas cu pas atenti la ce facem"

12:36 - Stoichita: "Revenirea la Steaua e ceva normal. M-am intors acasa. Sunt bucuros ca i-am cunocut si pe jucatori. Le-am spus ce vrem, ce obiective avem si am dat drumul la treaba"


Stoichita a luat prima decizie majora la Steaua