FCSB

Stan, ca si demis. Becali e interimar!

Gigi Becali a declarat, luni seara, dupa remiza din meciul cu Gaz Metan Medias, scor 0-0, ca cine a facut echipa este vinovat pentru acest esec si considera ca jucatorii Cristian Tanase si Raul Rusescu nu trebuiau înlocuiti. Becali a confirmat ca viitorul lui Stan este sumbru, deoarece ii cauta inlocuitor. Pana la gasirea unui nou antrenor, de pregatirea echipei se va ocupa insusi Gigi Becali.

"Mediasul este o echipa care ne-a invitat sa o batem, dar noi nu am vrut. Tanase si Rusescu au fost schimbati desi au fost cei mai buni de pe teren. Cine a facut echipa este vinovat pentru acest esec", a spus Becali la finalul meciului, dupa care a mers la vestiare.

"Din moment ce eu spun ca n-o sa-l mai vedeti niciodata pe Chiriches fundas dreapta si a fost fundas dreapta... Din moment ce n-ai nici fundas stanga, n-ai nici fundas dreapta de rezerva. Lupu, pe care eu il sustin, sta in tribuna. Mi se pare ca e ceva facut impotriva mea. Nu stiu ce se intampla, cine o face, cum o face... Nu credeam ca Ilie Stan poate sa-mi faca in oftica. M-a pus in fata faptului implinit, nu mai puteam sa fac ceva. Daca-mi cerea aprobare, da, dar el m-a pus doar in fata faptului implinit", a continuat Becali la gsptv.

"Eu am spus ca nu-mi pare rau ca am pierdut cu Targu Mures pentru ca am gasit mijlocasul numar zece. Si el ce face? Baga doi inchizatori! Eu credeam ca o sa joace cu Bourceanu si Radut. S-a vazut ca Radut are nevoie de o arie mai mare de joc. Il bagi al doilea varf, n-are nici un fel de forta, nu e in apele lui", a mai spus Becali.

"Cu Rusescu ce a avut ca sa-l scoata? S-a zbatut, a avut ocazii... De Machado am zis ca mai intra sa dea goluri la pauza, iar Stan a facut impotriva mea. L-a scos pe Tanase ca sa-l bage pe Costea. Ce are cu Tanase? Ce a facut Tanase, cu ce a gresit?", a tunat Becali.

"I-am zis lui Stan ca e treaba lui ce face, dar ca raspunde de rezultat", a mentionat el.

Becali ii cauta inlocuitor lui Stan


Dupa ce si-a varsat oful, Gigi Becali a vorbit transant despre posibilitatea de a-l inlocui pe Ilie Stan, confirmand ca acesta este ca si demis.

"N-am pe cine sa iau acum. Pe cine sa pun antrenor? Impotriva patronului n-ai cum sa faci, iar eu o sa demonstrez asta. Sa-l iau pe Grigoras? Am meci cu el poimaine, n-am cum sa-i zic acum", a precizat Becali.

Pana cand va gasi un nou antrenor, Gigi Becali a anuntat ca se va ocupa el de pregatirea echipei. "De acum incolo eu o sa fac. O sa fac tot-tot la echipa. Nu ma mai consult cu nimeni, fac numai eu. O sa castig toate meciurile", a completat Becali.

Steaua a facut inca un pas gresit in campionat, terminand la egalitate, scor 0-0, cu Gaz Metan Medias.

Ros-albastrii ocupa locul patru dupa acest rezultat, cu 42 de puncte, opt mai putin decat liderul CFR Cluj.

Onlinesport



Stan, ca si demis. Becali e interimar!