FCSB

Giovani i-a despartit pe Mihai Costea si Daniela Crudu in direct la tv: "Vei primi un bonus"

Giovani Becali a intervenit miercuri seara intr-o emisiune televizata si a rupt relatia dintre Mihai Costea si Daniela Crudu. Asistenta de la Un Show Pacatos a plans in timpul dialogului cu Giovani Becali.
Iata dialogul dintre cei doi:

Giovani: Daca tu te desparti de Mihai Costea, o sa te asigur ca vei primi un premiu consistent din partea varului meu.

Daniela Crudu: Nu mai vreau sa-i fac lui rau, vreau sa-i fac bine... M-am simtit atat de rau.

Giovani: Nu, nu e bine! Aici lasa loc de intoarcere! Nu ne vinde noua gogosi, ca noi suntem mai smecheriti decat voi de o suta de ori. Eu sunt uns cu toate alifiile.

Daniela Crudu Nu mai vreau! Nu mai pot, ma consum prea mult!

Giovani: Asa spune. Spune ca nu vrei sa-ti pierzi tineretea, frumusetea! Nu ca-l lasi pentru binele lui! Mihai se va reapuca de fotbal si dupa ce va lua un contract de 5 milioane de euro refacem si relatia.

Daniela Crudu: Chiar nu mai pot. Gata, s-a terminat!

Giovani: Asa, asa...

Daniela Crudu a sustinut totusi ca despartirea nu s-a produs din cauza banilor promisi de Giovani, ci pentru ca tine cu adevarat la Mihai Costea.

"Si eu am plecat de jos si nu vreau sa-i stric cariera. Nu a facut absolut nimic, doar m-a insotit pana la Sibiu. Nu a intrat in club. Din cauza asta s-a ajuns sa nu mai joace si pe mine ma doare. Am decis sa ne despartim. Nu vreau sa-i distrug cariera, n-am facut nimic. Am fost tot timpul cuminti. Este un om cuminte, linistit, doarme... Si doar pentru ca a mers pana la Sibiu sa fie despartit. Cand e dragoste, doare sa te desparti asa. Ne despartim ca sa fie toata lumea multumita", a afirmat asistenta tv.


Giovani i-a despartit pe Mihai Costea si Daniela Crudu in direct la tv: "Vei primi un bonus"