FCSB

Comunicat MApN: Armata confirma revenirea Stelei

Reprezentantii MApN au confirmat revenirea Stelei in Ghencea si au prezentat detaliile contractuale ale intelegerii care s-a semnat miercuri dupa-amiaza.
Iata comunicatul MApN:

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei "Steaua" si reprezentantii S.C. FC Steaua Bucuresti S.A. au semnat miercuri, 14 martie, Acordul cadru pentru prestari de servicii privind organizarea de evenimente sportive în competitiile interne în cadrul Complexului Sportiv Ghencea, încheiat pentru perioada 14 martie 2012-30 iunie 2013.

Potrivit obiectului Acordului cadru, CSA Steaua, în calitate de prestator, pune la dispozitia S.C. FC Steaua Bucuresti S.A., în calitate de beneficiar, unele parti din Complexul Sportiv Ghencea pentru desfasurarea de evenimente sportive conform solicitarii beneficiarului.

Pentru fiecare eveniment sportiv în parte, se vor încheia contracte subsecvente care vor avea la baza prevederile Acordului cadru, completate cu elemente specifice fiecarui eveniment sportiv. Tariful minim pentru prestarea de servicii pentru un contract subsecvent de organizare a unui eveniment sportiv este echivalentul în lei al sumei de 24.400 Euro (fara TVA).

Tot miercuri a fost încheiat primul contract subsecvent Acordului cadru, pentru organizarea unui eveniment sportiv în data de 18 martie, cu prilejul meciului de fotbal dintre FC Steaua Bucuresti si FC Astra Ploiesti.

Ministrul apararii nationale Gabriel Oprea saluta revenirea echipei de fotbal Steaua pe stadionul din Ghencea si, asa cum a sustinut în numeroase rânduri, locul Stelei, simbolul Armatei si al milioanelor de români, este în Complexul din Ghencea, acolo unde a obtinut cele mai mari performante din istoria fotbalului românesc.

Stadionul din Ghencea, aflat în proprietatea publica a statului si administrarea Clubului Sportiv al Armatei "Steaua", a fost, înca de la darea sa în folosinta, în anul 1974, gazda clubului Steaua Bucuresti si a echipei sale de fotbal.


Comunicat MApN: Armata confirma revenirea Stelei