FCSB

Becali taie in carne vie. Demisioneaza Stan?

Ciprian Tatarusanu este doar prima victima a lui Gigi Becali dupa eliminarea din cupele europene. Finantatorul Stelei e hotarat sa taie in carne vie si a pus inca doua nume pe lista neagra.

Cu exceptia lui Tatarusanu si Brandan, restul jucatorilor au scapat de criticile lui Becali la finalul meciului cu Twente. Ba dimpotriva, Chiriches si Florin Costea au fost laudati.

In dizgratia lui Becali au intrat insa secunzii lui Ilie Stan, in special antrenorul cu portarii Dumitru Costica si Gabi Margarit. Becali vrea sa renunte la cei doi, considerand ca nu sunt suficient de buni pentru a face fata la Steaua.

Lui Dumitru Costica i se imputa forma slaba pe care Tatarusanu a aratat-o in acest an, Becali fiind influentat in aceasta decizie de MM Stoica. "Avea dreptate MM cand a spus ca acest om n-are ce cauta la Steaua", e de parere Becali.

Numele inlocuitorului lui Dumitru Costica este cunoscut deja, fiind pronuntat de Becali intr-o discutie cu varul sau Virgil. Eugen Nae e dorit din nou la Steaua, dupa ce a fost dat afara tocmai de Ilie Stan.

In schimb, lui Gabi Margarit i se reproseaza faptul ca nu a reusit sa se apropie suficient de jucatori si sa opreasca debandanda din vestiar.

"Daca n-ai secunzi cu personalitate, normal ca ai revolte prin vestiar. La Steaua e greu chiar si ca secund, nu poate sa vina oricine...", considera finantatorul Stelei.

Demisioneaza Stan?


In momentul in care a venit la Steaua, Ilie Stan i-a cerut lui Gigi Becali sa renunte la vechiul staff al lui Ronny Levy, format din Gabi Caramarin, Eugen Nae si Michelle Bon. Becali a insistat ca ultimii doi sa ramana, dar Stan s-a opus. "Eu nu lucrez decat cu staff-ul meu", a fost explicatia data de Stan la acea vreme.

Intentia lui Gigi Becali de a renunta la oamenii de incredere ai lui Stan nu i-a picat deloc bine antrenorului, care se gandeste, din nou, sa demisioneze, mai ales ca relatia cu finantatorul este din ce in ce mai tensionata.

Onlinesport



Becali taie in carne vie. Demisioneaza Stan?