FCSB

Becali: "Caut portar! Tatarusanu afara! O sa-i distrug toata viata!"

Finantatorul Stelei a anuntat ca Tatarusanu nu va mai apara in poarta ros-albastrilor dupa greseala pe care a comis-o la Enschede. Becali l-a pus la zid si pe Brandan.
"Gafa lui Tatarusanu, gafa lui Tatarusanu... I-am zis lui Vali Argaseala sa caute un portar de rezerva. O sa apere Stanca, iar Tatarusanu afara. O sa faca figuri si n-o sa-i convina pe banca, el este instigator. Cand esti nedrept cu Stanca si-l crezi prost nu-ti ajuta nici Dumnezeu. Tatarusanu oricum nu cred ca mai poate sa joace titular la nationala, asa ca de ce sa-l mai bag? De acum incolo o sa doarma in patul lui acasa. Stai sa gasesc portar si o sa doarma acasa! Greseala mea a fost ca i-am luat apararea si am spus ca am luat milioane. Iar el cand a venit la palat mi-a zis ca a adus milioane. Si-a luat lumea in cap! Am pierdut 1.5 milioane,asta e, dar o sa-i distrug toata viata. Am auzit ca jucatorii fac sedinte, ca nici staff-ul n-are voie sa participe. Ce naiba, si-au facut sindicat? O sa vorbesc eu cu ei!", a spus Becali la gsptv.

Becali a continuat apoi criticandu-l pe Pablo Brandan. "Lui Brandan nu-i mai ardea de joc, dadea exterioare, dadea la misto, se credea Maradona", a continuat Becali.

"Toata echipa mi-a placut, mai ales Florin Costea. Tatu a fost mai slab, nu stiu ce s-a intamplat cu el", a adaugat Becali.

"N-am ce sa-i reprosez lui Ilie Stan. Echipa a jucat si a avut atitudine", a conchis Becali.

Steaua a fost eliminata in 16-imile Ligii Europa dupa ce a pierdut si returul cu Twente, scor 0-1, din cauza unei greseli uriase a lui Ciprian Tatarusanu.

In mansa tur, olandezii s-au impus cu acelasi scor, 1-0.

Onlinesport


Becali: "Caut portar! Tatarusanu afara! O sa-i distrug toata viata!"