FCSB

Santaj pentru revenirea in Ghencea

Telenovela revenirii Stelei in Ghencea continua. Dupa ce cele doua parti au ajuns la un acord, pe care Gigi Becali l-a spulberat public, finantatorul ros-albastrilor isi doreste acum ca echipa sa revina in Ghencea.
Conditia pe care Becali o pune pentru a readuce Steaua in Ghencea este anularea datoriei de aproximativ 400 de mii de euro pe care instanta a hotarat ca trebuie sa o plateasca.

Pentru a anula aceasta datorie, Becali apeleaza la un santaj la adresa ministrului MApN Gabriel Oprea, pe care il anunta ca are doua saptamani sa rezolve situatia.

In caz contrar, Becali promite ca ii va distruge viata politica, folosindu-se de influenta pe care o are Voluntari.

"O sa ma intalnesc cu Gabi Oprea si o sa-i zic 'Bai Gabi, gandeste-te ca o sa candidezi la Voluntari. Daca nu-mi dai stadionul, sa nu te gandesti ca iesi senator sau deputat!' O sa-i fac numai strambe, o sa-l distrug! Daca nu-mi da stadionul in doua saptamani, sa nu se mai gandeasca la politica! Il nenorocesc!", a spus Becali.

Convins ca va avea castig de cauza, Becali se pregateste sa anunte revenirea Stelei in Ghencea.

"Daca e ministru, se da un ordin si se rezolva. O s-o rezolve, sa fiti siguri, ca doar nu e fraier sa-si piarda locul!", s-a laudat Becali.

Onlinesport


Santaj pentru revenirea in Ghencea