FCSB

Steaua a facut ultima repetitie inaintea returului cu Twente

In pauza dublei europene cu Twente Ilie Stan a programat, sambata la pranz, pe terenul inghetat de la Mogosoaia, un amical cu divizionara secunda Juventus Colentina, pe care stelistii l-au castigat cu 2-0 prin golurile marcate de Radut si Machado.

Singurul jucator prezent in lot care a jucat cu Twente a fost Martinovic, care a intrat inca din primul minut pe partea dreapta a apararii.

Steaua a inceput cu Stanca in poarta, o linie de aparare formata din Martinovic, Iliev, Lupu si Latovlevic. La mijloc au fost folositi Balan, Florin Costea, Bourceanu si Radut, pentru ca in atac sa fie folositi Machado si Mihai Costea.

Ocaziile au intarziat sa apara in primele zece minute, prima faza de poarta apartinandu-i brazilianului Machado, care a reluat din foarfeca pasa lui Mihai Costea.

Martinovic si-a incercat si el sutul de la distanta, fara succes la fel ca si in meciul cu Twente.

In cele din urma insistentele Stelei au dus la deschiderea scorului in minutul 28. Latovlevic a pasat in lateral pentru Radut, al carui sut l-a prins pe picior gresit pe portarul advers.

Doua minute mai tarziu Machado a majorat avantajul Stelei din pasa lui Florin Costea pentru un scor linistitor.

Mihai Costea a fost protagonistul a doua mari ratari in minutele 34 si 41, de fiecare data sutand pe langa poarta dupa ce reusise sa ramana singur cu portarul advers.

In partea secunda au mai intrat Dananae, Parvulescu, Nastasie si Ciuculescu in poarta, iar cea mai mare ocazie i-a apartinut jucatorului transferat de la Gaz Metan Medias.

Machado i-a pasat in marginea careului lui Florin Costea, iar acesta a prelungit in stanga pentru Parvulescu, al carui sut a trecut pe langa poarta.

Onlinesport



Steaua a facut ultima repetitie inaintea returului cu Twente