FCSB

Bulgarii anunta doua transferuri la Steaua

Dinamo este in negocieri pentru transferul lui Michel Platini de la TSKA Sofia, iar Steaua pregateste si ea doua mutari importante de la Sud de Dunare.
Jurnalistii bulgari scriu ca Steaua negociaza prin intermediul lui Giovani Becali transferul jucatorilor Junior Moraes si Ivan Bandalovski.

"SOC! Bandalovski si Moraes vanduti la Steaua pana pe 25 februarie! Dupa Platini, Borisov ii trimite la Bucuresti si pe Moraes si Bandalovski", a scris presa bulgara.

Bulgarii nu ofera detaliile financiare ale posibilei tranzactii, dar sunt siguri ca banii vor ajunge la TSKA prin mijloace ilegale. "Ca si in cazul lui Platini, o mare parte din bani va fi ascunsa", mai scrie presa bulgara.

Ilie Stan, antrenorul Stelei, a negat insa informatia din presa de la Sud de Dunare. "Ce facem, lot de rugby? Ne ajung jucatorii pe care ii avem. Si asa ne este greu ca sunt prea multi! O sa gestionez cu greu un antrenament", a precizat Ilie Stan la gsptv.

"E adevarat ca au fost discutii pentru Bandalovski, dar nu stiu ce s-a intamplat pe drum. Steaua sa ma caute daca vrea sa cumpere din Bulgaria", a comentat Giovani Becali.

Junior Moraes, fostul atacant al celor de la Gloria Bistrita, a fost in atentia Stelei in ultimul an, dar ros-albastrii nu au ajuns la un acord cu el.

Ivan Bandalovski este un fundas dreapta ce poate evolua si in linia mediana pe care Gigi Becali l-a remarcat dupa dubla dintre Steaua si TSKA Sofia.

Onlinesport


Bulgarii anunta doua transferuri la Steaua