FCSB

Lovitura de teatru: Brandan pleaca!

Rasturnare de situatie incredibila la Steaua. Conducerea clubului ros-albastru i-a permis argentinianului Pablo Brandan sa se transfere in China, unde este dorit de Tianjin Teda.
Desi in urma cu doua saptamani declarase ca nu-l lasa pe Brandan sa plece in China deoarece reactiile fanilor l-au induiosat, Gigi Becali s-a razgandit si a hotarat sa-l lase pe argentinian in China.

Reprezentantii clubului Tianjin Teda au venit special dupa Brandan in Antalya si au fost incantati de evolutia argentinianului, asa ca au hotarat sa ofere 1 milion de euro in schimbul sau.

Gigi Becali a acceptat oferta chinezilor si, conform surselor noastre, a pus o singura conditie: argentinianul sa ramana la Steaua si la cele doua meciuri cu Twente, iar apoi poate pleca.

In prima faza, la auzul ofertei pe care Bogdan Mara a intermediat-o, Gigi Becali a refuzat sa-l lase pe Brandan sa plece, promitandu-i ca in vara nu i se vor pune bete in roate in cazul in care va mai primi vreo oferta.

In China, Brandan urmeaza sa castige 700 de mii de dolari pe sezon (aproximativ 450 de mii de euro), in timp ce la Steaua primeste 320 de mii de euro.

Onlinesport


Lovitura de teatru: Brandan pleaca!