FCSB

Tanase, spre Tatarstan

Aventura lui Cristi Tanase la Steaua se apropie de sfarsit. Internationalul roman, aflat in cea mai buna forma a carierei, a fost propus de Giovani Becali rusilor de la Rubin Kazan.
Din 2012, Tanase are sanse mari sa joace in Republica Tatarstan, la peste 2.000 de kilometri de Bucuresti. Reprezentantii rusilor de la Rubin Kazan l-au urmarit la treaba in amicalul cu Turkmenistan si au ramas impresionati de calitatile sale.

Ei i-au transmis lui Giovani Becali ca vor sosi special la Bucuresti pentru a-l urmari pe Tanase si la meciul cu Twente Enschede, care va avea loc pe 16 februarie, iar apoi vor demara negocierile pentru transferul sau.

"Poate sa joace in stanga, in centru si in spatele varfului" - e descrierea pe care Giovani i-a facut-o.

Prezent in Antalya, Giovani Becali a incercat o licitatie pentru transferul lui Tanase, propunandu-l si turcilor de la Galatasaray Istanbul. Dupa ce s-au "ars" cu Bogdan Stancu, turcii au refuzat elegant, sustinand ca au deja sapte straini in lot.

In schimbul lui Tanase, Steaua solicita 4 milioane de euro, insa familia Becali cauta momentan solutii pentru ca la FC Arges, club ce detine jumatate din drepturile federative, sa ajunga o mica parte. Steaua a incercat sa cumpere si jumatatea cealalta dn Tanase, dar familia Penescu a refuzat oferta de 500 de mii de euro.

Steaua a platit 1.5 milioane de euro plus TVA in urma cu doi ani si jumatate pentru transferul lui Tanase de la FC Arges.

Onlinesport


Tanase, spre Tatarstan