FCSB

Conditiile revenirii Stelei in Ghencea

Oficialii Stelei s-au intalnit in aceasta saptamana cu reprezentantii Ministerului Apararii Nationale pentru a pune pe hartie conditiile revenirii echipei in Ghencea.

Deocamdata, cele doua parti nu au ajuns la un acord, dar au stabilit ca in urmatoarele zile sa programeze o noua intalnire care va avea rol decisiv.

La intalnirea cu MApN, Steaua a fost reprezentata de vicepresedintele Teia Sponte, care le-a transmis generalilor ca Gigi Becali e dispus sa plateasca datoria de aproximativ 400 de mii de euro, stabilita prin ordin judecatoresc.

Discutiile nu au ajuns insa la un punct comun in momentul in care s-a trecut la modul in care va fi parafat noul contract. Cei de la MApN doreau un contract identic cu cel precedent, in timp ce Steaua nu a fost de acord.

Motivul pentru care ros-albastrii au refuzat un contract ferm de inchiriere este datorat impozitilui pe care ar trebui sa-l plateasca in cazul in care ar fi chiriasi in Ghencea. Suma se ridica la peste 1 milion de euro anual deoarece baza din Ghencea este evaluata la un pret urias pe piata imobiliara.

In schimb, ros-albastrii isi doresc sa faca un contract de inchiere pe eveniment, pe fiecare meci in parte, care sa contina si un numar clar de sedinte de pregatire care ar fi permise prima echipa si pentru juniorii clubului.

Becali a anuntat, prin trimisii sai, ca e dispus sa plateasca 20 de mii de euro pentru fiecare meci de pe teren propriu. Vechiul contract continea o chirie lunara de 20 de mii de euro.

"Vreau sa ma intorc in Ghencea pentru organizarea copiilor si juniorilor si pentru antrenamentele jucatorilor pentru ca le e mai usor acolo" - Ggi Becali

Onlinesport



Conditiile revenirii Stelei in Ghencea