FCSB

Steaua isi bate joc de Geraldo

Steaua a luat prima hotarare importanta din acest an, care il priveste direct pe Geraldo Alves, stalpul defensivei ros-albastre.
Conducerea Stelei a stabilit ca discutiile pentru prelungirea contractului lui Geraldo, scadent la 30 iunie 2012, sa fie purtate abia in vara.

Pana in momentul in care Steaua va demara negocierile cu Geraldo, portughezul in varsta de 31 de ani poate semna cu o alta echipa, regulamentul permitandu-i.

Sefii Stelei au motivat decizia de a amana negocierile cu Geraldo pe seama varstei pe care portughezul o are. Stelistii se tem ca nu cumva in urmatoarele sase luni valoarea lui Geraldo sa scada brusc.

"Ramane de vazut ce mai poate Geraldo de acum incolo. E bine sa-ti iei masuri de precautie. Are o varsta, e cel mai bine platit jucator din lot si trebuie sa fim atenti", a explicat Narcis Raducan, directorul sportiv al Stelei.

40 de meciuri a bifat Geraldo Alves in Liga 1 intr-un sezon si jumatate. Cei sapte antrenori pe care i-a avut la Steaua in aceasta perioada l-au considerat de fiecare data optiunea numarul unu pentru postul de fundas central.

Onlinesport


Steaua isi bate joc de Geraldo