FCSB

Comision prea mare pentru Latovlevici. Becali l-a confundat pe Ilie Stan cu Adrian Ilie

Gigi Becali a facut mai multe declaratii, miercuri, la resedinta sa. El spus ca impresarii lui Latovlevici cer un comision prea mare, daca li s-au injumatatit pretentiile. El a vorbit despre Ilie Stan, pe care l-a numit Adrian Ilie din greseala.
Becali a declarat, miercuri, ca transferul fundasului Iasmin Latovlevici la formatia Saint-Etienne nu se va mai realiza deoarece impresarii jucatorului au cerut 400.000 de euro comision, suma neacceptata de francezi.

"Impresarii cer 400.000 comision. Nu stiu daca se va mai realiza transferul. Initial au zis ca dau un milion, dar apoi au zis ca nu mai pot da un milion ca cer 400.000 impresarii. Nu mai pleaca Latovlevici", a spus Becali, la resedinta sa.

Întrebat cine va decide cu privire la jucatorii ce vor fi trecuti pe lista UEFA pentru meciurile din Liga Europa, Becali a raspuns ca el si nu antrenorul, dar l-a numit Adrian Ilie pe tehnicianul Ilie Stan. Finantatorul stelist a explicat ca îi confunda des pe Ilie Stan, Ilie Dumitrescu si Adrian Ilie. Becali a adaugat ca nu va merge cu echipa în cantonamentul de la Poiana Brasov.

"Cine sa decida, Adrian Ilie trebuie sa decida? Vom alege dintre Pârvulescu si Tibi Balan. Chiriches si Chipciu trebuie trecuti, ca au 21-22 de ani si pe mine ma intereseaza sa promovez imaginea tinerilor. Eu cred ca o sa-l punem pe Tibi Balan pentru ca avem nevoie de un jucator mai tehnic. Ce sa fac la Poiana Brasov, n-am oameni angajati sa stea cu ei? Astia pentru ce sunt platiti, tot staful tehnic, Adrian Ilie? Ca sa stau eu acolo? Sunt platiti ca sa puna pe lista ce spun eu. Asa îi zic, ba Adrian Ilie, ba Ilie Stan, ba Ilie Dumitrescu... Tot stelisti sunt. Tot timpul îi confund când vorbesc repede", a afirmat Becali.

Mediafax



Comision prea mare pentru Latovlevici. Becali l-a confundat pe Ilie Stan cu Adrian Ilie