FCSB

Steaua anunta plecari in masa

Dupa ce au adus cinci jucatori, stelistii se pregatesc de tot atatea plecari. Oficialii ros-albastrilor au ajuns la concluzia ca lotul este prea numeros si au anuntat ca se vor desparti de cativa jucatori.
Ilie Stan a avut la dispozitie 28 de jucatori la primul antrenament din acest an, asta chiar daca Geraldo, Brandan si Tatu au lipsit, fiind invoiti.

Cum Steaua are 31 de jucatori in lot, oficialii Stelei au anuntat ca cinci dintre ei vor parasi echipa, in functie de randamentul pe care il vor da in meciurile de pregatire.

"Apararea ramane intacta, n-ai la ce sa umbli pentru ca se iau multe cartonase... Dar de la mijloc in sus sunt multi jucatori, trebuie ca sita sa cearna. Trebuie pastrat un lot de 25-26 de jucatori pentru ca acum avem prea multi. E greu pentru un antrenor sa lucreze cu atatia jucatori, multi o sa ramana in tribune si e deranj mare", a afirmat Helmuth Duckadam.

Din cei 31 de jucatori, primii doi la care Steaua este dispusa sa renunte sunt deja cunoscuti, Eric Bicfalvi si Iasmin Latovlevici, aflati in negocieri avansate.

Ceilalti trei sau patru jucatori care vor pleca de la Steaua in aceasta iarna sunt, foarte probabil, tinerii pe care Ilie Stan a mizat in finalul turului.

Ionut Nastasie si Iulian Rosu au sansa unui imprumut la alte echipe din Liga 1, in timp ce Cristian Puskas va fi trimis sa joace la juniori.

"Cei tineri au avut sansa pentru ca am avut accidentati si suspendati. Se va gasi o solutie, probabil ii vom da imprumut. Important este sa joace", a mai spus Duckadam.

Lotul Stelei fara cei cinci:


Portari:
Tatarusanu, Stanca, Cojocaru

Fundasi
: Iliev, Dananae, Mustata, Chiriches, Parvulescu, Gardos, G. Matei, Martinovici, Lupu, Geraldo, Brandan

Mijlocasi:
Chipciu, Prepelita, Bourceanu, T. Balan, Tanase, Radut

Atacanti:
Nikolici, M. Costea, Fl. Costea, Machado, Rusescu, Tatu

Onlinesport


Steaua anunta plecari in masa