FCSB

Steaua si-ar putea reintalni cosmarul

Tehnicianul englez Steve McClaren ar putea reveni la conducerea echipei olandeze Twente Enschede, adversara Stelei din 16-imile de finala ale Ligii Europa, formatie pe care a mai pregatit-o în perioada 2008-2010, informeaza Daily Mail.
Alaturi de Twente, McClaren a câstigat primul titlul de campion al Olandei din istoria clubului în sezonul 2009/2010, dupa care a pregatit formatia germana VfL Wolfsburg.

Dupa ce a renuntat la conducerea gruparii germane, McClaren a pregatit pentru 10 partide pe divizionara secunda Nottingham Forest.

Potrivit sursei citate, McClaren s-a întâlnit cu oficialii gruparii olandeze în cursul saptamânii trecute. El ar urma sa-l înlocuiasca pe actualul antrenor, Co Adriaanse si sa se alature lotului în Insulele Canare.

Oficialii clubului olandez nu au confirmat aceste informatii, dar este de asteptat ca Adriaanse, fost antrenor al echipelor Ajax Amsterdam, Red Bull Salzburg si FC Porto, sa se întâlneasca cu acestia pentru a discuta termenii încetarii colaborarii.

Steve McClaren a mai pregatit în perioada 2001-2006 gruparea engleza Middlesbrough, alaturi de care a eliminat formatia Steaua Bucuresti în semifinalele sezonului 2005/2006 al Cupei UEFA, cu scorul general de 4-3.

Steaua va întâlni în 16-imile de finala pe FC Twente, prima partida urmând sa aiba loc la 16 februarie, în România, în timp ce returul e programat o saptamâna mai târziu în Olanda.

Mediafax


Steaua si-ar putea reintalni cosmarul