FCSB

Gardos, reinventat pentru retur

Florin Gardos, deceptia primei parti a sezonului la Steaua, va beneficia de un tratament preferential din partea lui Ilie Stan in perioada de pregatire din aceasta iarna.
Dupa un prim sezon foarte bun, Gardos a deceptionat in acest tur, bifand doar 177 de minute in doua partide, fiind fie suspendat, fie accidentat.

Din retur, Ilie Stan il vede pe Gardos un pion important in echipa, insa nu ca fundas central. In meciurile amicale din aceasta iarna, Gardos va fi incercat din nou ca mijlocas la inchidere, unde Stan il vede solutia de rezerva in cazul in care capitanul Bourceanu nu ar fi disponibil.

Gigi Becali a batut palma cu Adrian Porumboiu, iar Eric Bicfalvi va pleca la Vaslui indiferent daca transferul lui Wesley se va concretiza sau nu, astfel ca Steaua ar ramane doar intr-un inchizator veritabil, Bourceanu.

Capitanul ros-albastrilor este suspendat insa pentru prima mansa cu Twente din Liga Europa, astfel ca Stan trebuie sa "inventeze" un nou inchizator. Cum si Latovlevici este pe picior de plecare, iar Brandan va fi retras in banda stanga, Stan va apela la Gardos pentru aceasta pozitie. In functie de randamentul pe care acesta il va da in meciurile de pregatire se va decide daca la echipa va veni sau nu un alt mijlocas defensiv.

Gardos a mai fost incercat pe aceasta pozitie si in sezonul precedent, insa, desi a inceput bine, s-a ajuns la concluzia ca locul sau este in linia defensiva.

Totusi, in planurile lui Stan, Gardos este abia a patra solutie pentru postul de titular ca fundas central, dupa Geraldo, Chiriches si Iliev, iar ca mijlocas ar avea sanse mai mari sa joace, tinand cont ca Bourceanu a acumulat deja cinci cartonase galbene si sunt sanse ca pe finalul sezonului sa fie suspendat la fiecare cartonas.

Onlinesport


Gardos, reinventat pentru retur